ToppText

Enhetsfrakt 29 kr inom Sverige. Fraktfritt vid order på 1000 kr eller mer.

Livets Bog, del 5

380 kr
Lagerstatus: I lager

Livets bok* är Martinus stora, centrala verk. Naturen är den egentliga livets bok, vars språk människan håller på att lära sig förstå. Det sker bl.a. genom vetenskapens rön. Men kunskap är inte bara en fråga om fysiska fakta. Vi står inför en ny kunskapshorisont – insikten om att världsalltets materier och energirörelser är uttryck för liv och medvetande. Människan ingår själv som en oundgänglig, levande del i naturen, där allt är livsyttringar i ett levande kosmos.

Livets bok ger grunderna till en vetenskap om livet. Den redogör för de principer som möjliggör vår livsupplevelse. Den visar hur vår existens är förbunden med naturens helhet och hur vi skapar vår framtid – vårt öde – genom vårt sätt att tänka och handla i dag.

Vi befinner oss i utveckling, på väg att bli riktiga människor. Principen om ”den starkares rätt” undergrävs till förmån för en växande human livsinställning. Vår tids mörka världshändelser är födslovåndorna för en framtida ljus världskultur som kommer att omvälva livet för oss alla.

*Livets bok är på svenska, men utges även i Sverige under sin danska originaltitel Livets Bog. Titeln är en internationellt enhetlig benämning. Verket är i sju delar och innehåller tolv färgplanscher. Alla delarna är inbundna.

Del 5

Ur innehållet:

  • Den högsta elden
Specifikationer
Förlag Världsbild Förlag AB
Originaltitel Livets Bog, Bind 5
Titel Livets Bog, del 5
Serie Tredje testamentet
ISBN 9789187703263
Mått 164 x 240 x 24 mm
Mediatyp Inbunden
Sidantal 286
Språk Svenska
Författare Martinus
Artikelkod 94333
Utgiven 2022-11-07
Vikt 822 g