Bönens mysterium

Bönens mysterium
Klicka på bilden för full storlek
Martinus

Lager 100+ i lager
85,00
Bönens mysterium
Vilken betydelse har bönen för den moderna människan? Martinus menar att bönen är en ovärderlig hjälp och källa till inspiration i livets alla situationer. Ja, bönen kan bli så fulländad att den utestänger all sorg från individen.

Bön och bönhörelse är en vetenskap som följer sina egna lagar. Den kan inte användas till att göra underminderande ingrepp i den plan som Försynen har med varje levande väsen, men när den används i allkärlekens anda står den i kontakt med den gudomliga viljan. Den blir då till stor glädje och välsignelse för alla och till obehag eller olycka för ingen. I Bönens mysterium visar Martinus hur bönen ”Vår Fader” uttrycker en fullkomlig, själslig inställning till Försynen eller Gudomen. ”Vår Fader” omfattar allt den bedjande kan önska och bli bönhörd i. Med en full förståelse för ordalydelsernas innebörd kommer individens medvetande orubbligt i samklang med Gudomens medvetande, väsen och kärlek.

Martinus (1890–1981) har för många människor blivit vägvisaren till en ljusare syn på livet och tillvaron. Martinus beskriver en kosmisk världsbild som ger logiska svar på frågorna kring vår existens och livets mening. Bönens mysterium ingår i en serie ”småböcker” som ofta innehåller flera kortare artiklar. Dessa böcker behandlar ett stort antal olika ämnen. För mer ingående, teoretiska analyser av dessa ämnen hänvisas till Martinus huvudverk Livets Bog.

Fakta: Bönens mysterium
Förlag Världsbild Förlag AB
Mediatyp Häftad
Sidantal 83
Språk Svenska
ISBN 9185132837
Utgiven 20140101
EAN 9789185132836
Artikelkod76146
TitelBönens mysterium
Övrigt